Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: -E DA NISAM SKOČIO U MORE NEBI NASTRADAO-  (Posjeta: 192 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Anton
Gušter
*

Spol: Muški

Filozof

« : Srpanj 28, 2010, 12:59:17 »

Interesantno što skoro svi govore-E DA NISAM-nebi mi se to desilo. Da desilo bi ti se al na drugačiji način,od sudbine još nitko nije pobijegao.Svako je od nas nastradao drugačije netko se nosi teško s tim a neko lakše,s vremenom moraš prihvatiti svoju ozljedu i snjom se nositi.......Zašto sam napisao takvu temu iz razloga što sam se naslušao takvih priča,a prva rečenica je počinjala -E DA NISAM-da nisi na takav način nastradao/la bi na drukči način.  Zašto baš meni i to se svi pitamo,jednostavno tako je moralo bit!!!!!!
Evidentirano
zeljko
Global Moderator

« Odgovor #1 : Srpanj 28, 2010, 17:59:50 »

E a da ja nisam...  Brick wall

Hehe, a da jesam...  ostalo

Bilo bi interesantno kad bi mogli vidjeti sve varijante kako bi ispalo da nismo napravili ovo ili ono
Evidentirano

tata mata akrobata kotrlja se s petog kata
Kratos
Veteran

« Odgovor #2 : Srpanj 28, 2010, 20:38:40 »

e da nije bila nedjelja, e da nije bilo sunčano, e da mi nije bilo dosadno, e da nisam imao motor, e da nisam imao benzina, e da nisam išao na kavu, e da mi nije podletio pas, e da motor nije imao 190konja, e da nisam dao gas, e da nisam pogodio banderu, e da se uopče nisam rodio.... nja nja... šta je tu je, kak je tak je, bit če bolje  nazdravlje drž se.
Evidentirano
Anton
Gušter
*

Filozof

« Odgovor #3 : Srpanj 28, 2010, 21:36:27 »

-Ovo je izuzetno dobar komentar,e da nisam vidio plavušu a potom se i upoznao s njom bilo bi mi lakše joj a sad se moram mučit  ostalo  ostalo
Evidentirano
Ana
Administrator/ica

Spol: Ženski

« Odgovor #4 : Srpanj 29, 2010, 20:38:42 »

postoji teorija paralelnih života, kako mi svi vodimo paralelni život u nekoj drugoj dimenziji u kojem se otišli kontra putem nego u ovom životu. osobno mislim da je to glupost, znam tipa koji je izbjegao smrt ili ozljedu  u prometnoj nesreći tako što je otišao busom umjestom vlakom, da bi nastradao 3 mjeseca kasnije u vlastitom dvorištu.

također dok sam bila mala baka mi je ispričala priču o jednom dječaku kojeg su jedno jutro pronašli mrtvog u njegovom krevetu. u selu je bila lokalna gatara i mama toga dječaka je došla da joj ona gata i gatara joj je rekla neka drži maloga dalje od konja, žena je držala maloga zkaljučnog u kući, nikuda ga nije smaog puštala i jednom jutro su ga našli mrtvog u njegovom krevetu, slika sa velikim krasnim pastuhom koja je bila na zidu pala je dječaku na glavu dok je spavao. tako da neke stvari ne možemo izbjeći, one će se desiti i stići nas kad tad. naši životi nisu unaprijed oređeni to je istina, ali na neke stvari nemamo utjecaja, ja sam se kao mala jednom skoro utopila, jednom me je skoro pokupio auto, nedavno me je skoro pokupio auto, jednom sam tako letila sa bicikla pola metra u zrak da sam mislila ok to je to, gotovo je slomit ću vrat, nisam ga slomila, samo sam natukla glavu, nogu i desno rame... da sam sporije vozila i da nisam naglo kočila u zavoju vjerojatno ne bih letila tada ali negdje bi več tresnula, neke stvari u našim životima koje se dese su splet okolnosti i određenih situacija i odluka ali im ne možemo pobiječi. ne vjerujem u totalnu determinaciju naših života jer bi to značilo da o ničemu ne odlučujemo u životu i nemamo utjecaj ali smatram da neke stvari su određene da nam se dese čim se rodimo...odnosno da se ne dese..
Evidentirano
zeljko
Global Moderator

« Odgovor #5 : Srpanj 30, 2010, 10:29:18 »

ostalo Ana

E moj Antone, to je to, da nije te plavuše život bi bio lakši. Plavuše su krive za sve.  Gives thy a finger
« Zadnja izmjena: Srpanj 30, 2010, 10:30:25 zeljko » Evidentirano

tija
Gušter
*

« Odgovor #6 : Kolovoz 01, 2010, 21:57:54 »

bok ekipico!
Ana,lijepo si to sročila.
čak nisam imala sreću u nesreći,prometnu,nego sam se jednostavno razboljela.
i ja imam sto pitanja ZAŠTO,a onda sam shvatila da jednostavno ti se ne može dogoditi nešto s čim se ne možeš nositi,a kad shvatiš kako takvih ljudi ima još i uvijek još gorih,npr.koji samo vegetiraju,a sve znaju,svijet postane ljepši.
Hvala Bogu da mogu sada vama eto pisati i da znam što vam pišem.
pozdrav svima!
 ostalo      ostalo
Evidentirano
Anton
Gušter
*

Filozof

« Odgovor #7 : Kolovoz 02, 2010, 14:02:26 »

Očeš plavušu pa dobiješ  ostalo a onda te nakon svega  ostalo
Evidentirano
Kratos
Veteran

« Odgovor #8 : Kolovoz 02, 2010, 20:25:32 »

ja sam nakraju dobio plavušu ostalo ostalo nazdravlje party ostalo ostalo Gives thy a finger jumping ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo ostalo
Evidentirano
Anton
Gušter
*

Filozof

« Odgovor #9 : Kolovoz 03, 2010, 20:56:50 »

A di je to plava,da nije ispod oka  ostalo u svakom slučaju isplatilo se  ostalo    ostalo a poslje  sad u to ime  nazdravlje i nemojte se  svadja  Gives thy a finger
Evidentirano
zeljko
Global Moderator

« Odgovor #10 : Kolovoz 04, 2010, 15:17:39 »

vi i vaše plavuše  ostalo

gle ti Kratosa 31 put je dobio plavušu (na kraju se sigurno ispostavilo da nije original)

ne plačite dečki ima i ostalih boja na tržištu  ostalo
Evidentirano

Kratos
Veteran

« Odgovor #11 : Kolovoz 04, 2010, 16:05:15 »

al ja bš očem plavojku  jumping  ostalo
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

FORUM PARAPLEGIA-HR | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Theme Class V1 by Fussilet.com