Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: osobađanje od plačanja cestarine?  (Posjeta: 379 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
reFLUX
Gušter
*

« : Siječanj 07, 2010, 21:03:40 »

podigao sam ono rješenje pred par godina, međutim došlo je do promjena u mom statusu...koje sam ja trebao ministarstvu prijaviti btw.    Al nisam.. ostalo  promjena je promjena adrese stanovanja...
kako se onda ta adresa mijenja na knjizici vozila i na prometnoj a postoji i na tom rjesenju meni onda treba novo rjesenje? ili mogu samo tamo prijaviti promjenu adrese pa mi oni posalju novo rjesenje bez da saljem sve dokumente..
dal moram mijenjati i one vinjete...? tamo vidim ne stoji adresa nigdje ali sa izdaju na temelju gore spominjanog rjesenja?

dal netko imao slicnih iskustava s tim? na koji broj u ministarstvu se mogu raspitati o tome?

hvala lijepo!

svima sve najbolje u 2010. godini
Evidentirano
zeljko
Global Moderator

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Siječanj 07, 2010, 22:08:32 »

Išao sam vidjeti na svom rješenju i vidim da piše adresa. Ali ne vidim da igdje piše da treba promjenu adrese prijaviti.  Iako može biti da je potrebno ja ne vidim potrebe za tim. Zamisli nekoga tko je podstanar i svako malo se seli. Znači taj bi svaki čas morao tražiti novo rješenje i mijenjati sve dokumente. Mislim da je bitno da su ostali podaci ne mijenjani: ime i prezime, marka auta, tip, model, broj registracije i šasije ...

A za svaki slučaj evo ti telefon, faks i e-mail pa pitaj
Uprava cestovnog prometa
Prisavlje 14, Zagreb

tel.  01 6169 050   ; fax. 01 6195 941
Mirjana Blažeković, tajnica
mirjana.blazekovic@mmpi.hr ;
« Zadnja izmjena: Siječanj 07, 2010, 22:09:40 zeljko » Evidentirano

tata mata akrobata kotrlja se s petog kata
Profesor
slike

« Odgovor #2 : Siječanj 08, 2010, 12:26:20 »

Ne moraš uvijek ako promjeniš adresu mijenjati osobnu i sve ostalo. Malo pričekaj, kad se utaboriš na duže vrijeme mijenjaj adresu, jer je sve vezano za osobnu.
Evidentirano
reFLUX
Gušter
*

« Odgovor #3 : Siječanj 20, 2010, 20:57:57 »

evo, da vas izvjestim...istina je da semoramijenjati rješenje...mozda i ne mora ak vam prođe na tehničkom...al akne prođe onda je malo bed čekat dok oni to napisu ili taj put moras platit cestarinu...no, da ne duljim potrebno je promijeniti adresu na prometnoj i poslati originalno rjesenje u ministarstvo...
to sam napravio i sad cekam...
izvjestim ak sve prode ok...
Evidentirano
ela
slike

Spol: Ženski

« Odgovor #4 : Siječanj 20, 2010, 22:39:27 »

i ja sam mijenjala adresu ali tog se papira nisam ni sjetila,sta onda treba opet sve slat sad se vise i ne sijecam sta, da bi oni poslali tu potvrdu?
Evidentirano
reFLUX
Gušter
*

« Odgovor #5 : Srpanj 27, 2010, 06:30:10 »

da, moras mjenjati adresu i na knjizici vozila i na prometnoj.... a trebalo bi i u vozačkoj, naravno(al ja to nisam ni do dan danas promjenio :) )
i kak sam rekao to se pošalje...nazovete u ministarstvo pa pitate dal jos kaj treba..sad se vise ni ne sjecam...sa zahtjevom za novim rjesenjem..i oni ga posalju sa novom adresom..
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

FORUM PARAPLEGIA-HR | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Theme Class V1 by Fussilet.com