Poslovni prostor

SVEČANO OTVORENJE POSLOVNOG PROSTORA

Nakon dugih 8 godina čekanja dobili smo i uredili prostor pa ga i 21.11.2013. svečano otvorili. Prostor je otključao osobno Gradonačelnik Boris Miletić i ključ predao predsjedniku UPITIŽa Željku Kladušanu. Zahvaljujemo Gradonačelniku što je odvojio od svog dragocjenog vremena i uveličao ovaj trenutak.

otvaranje_2_prostorija_015 otvaranje_3_slika_glasa_istre_1 otvaranje_4_slika_glasa_istre_2 otvaranje_5_slika_glasa_istre_3 otvaranje_6_s_gradonacelnikom otvaranje_7_prostorija_037 otvorenje_mediji_portal_glas_istre otvorenje_mediji_portal_grada_pula otvorenje_mediji_portal_gradpula-com

**********************************************************************************

Potpisivanje ugovora o uporabi poslovnog prostora

Temeljem Odluke o uporabi poslovnog prostora u Puli, Prolaz Svetog Nikole br.6, Klasa:372-03/13-01/7, Urbroj: 2168/1-04-03-02-0411-13-3,  od dana 17. ožujka 2013. godine između naše udruge i Grada sklopljen je Ugovor o uporabi.

Za Grad je potpisao gradonačelnik Boris Miletić a za UPITIŽ predsjednik Željko Kladušan.

Prostor je dobiven inicijativom IFUOSI te su uz nas prostor dobile još dvije udruge: Društvo distrofičara Istre i Udruga djece i mladih oštećena sluha Istre.

Pogledaj  VIDEO isječak iz Vijesti TV NOVA Pula

GRADONAČELNIK 027-001 GRADONAČELNIK 041-001 GRADONAČELNIK 040-001 GRADONAČELNIK 035-001

*************************************************************

Poslovni prostor prije uređenja

Osam godina čekali smo, nadali se, pisali zamolbe  i konačno  25.02.2013. gradonačelnik Boris Miletić potpisao je  Odluku o uporabi poslovnog prostora .

Radosni smo unatoč tome što je 37 m² malo za naše potrebe a poslovni prostor je u vrlo lošem stanju i potrebna je adaptacija, odnosno uređenje. Žbuka na zidovima je od vlage do visine cca 1 metar u stanju opadanja te je treba skinuti i na novo ožbukati, treba izravnati sve zidove i ofarbati ih, treba ofarbati svu stolariju, ulazna vrata, prozore i unutarnju stolariju. Osim toga treba izbrusiti i lakirati parkete spustiti školjku u wc-u, staviti rukohvat i ogledalo. Budući da je prostor potpuno prazan trebamo nabaviti i namještaj i opremu.

Evo par fotografija kako to izgleda.

prostor prijeprostor prije (3)prostor prije (1)prostor prije (6)prostor prije (5)prostor prije (7)prostor prije (8)prostor prije (9)************************************************************************************

Uređenje poslovnog prostora

Prostor kako je izgledao prije uređenja. Bio u vrlo lošem stanju te je bila potrebna adaptacija, odnosno uređenje. Žbuka na zidovima je od vlage do visine cca 1 metar bila u stanju opadanja te je trebalo skinuti i na novo ožbukati, izravnati sve zidove i ofarbati ih, trebalo je ofarbati svu unutarnju i vanjsku stolariju, ulazna vrata, prozore. Pod je bio u jako lošem stanju pa je stavljen laminat. Budući da je prostor bio potpuno prazan nabavili smo namještaj i opremu (nešto kupili, nešto dobili – hvala DDI).  Naravno, sve je to vremenski potrajalo – i zbog radova i zbog sredstava. Ugovor je potpisan u veljači a otvorenje u studenom.

uredene_prostorije_1 uredene_prostorije_2 uredene_prostorije_3 uredene_prostorije_4 uredene_prostorije_5 uredene_prostorije_6 uredene_prostorije_7 uredenje_prijeposlije__1 uredenje_prijeposlije__2 uredenje_prijeposlije__3

Odgovori